Wednesday, January 16, 2013

Dah setengah bulan 2013

Assalamualaikum WBT. 

Dah setengah bulan awal tahun baru ada ruang nak menulis lagi. Internet aku sekarang agak bermasalah. Tak dapat nak connect ngan laptop so redha ajelah. Dah le gtab pun bateri mula bermasalah kalo tak disambung ngan charger akan bermasalah. So aku pun malas nak serabut kepala, kalo ada rezeki adalah benda baru kalo tak gunakan apa yang ada sambil berdoa pintu rezeki akan terbuka seluas2nya. Amin. 

Plan nak menulis pasal percutian ke bandung pun tergendala sebab aku kan takde bawa camera sendiri. Camera kawan aku pulak memori card dia kena virus so bersabar dulu sampai dapat gambar. 

 Airasia ada buat promosi. Korang dah beli? Aku tak dapat tengok sebab aku tau line internet masalah so untuk mengelakkan aku sakit jantung ngan line celcom ni malas aku nak pergi buka. Kalo tak aku rasa mahu jugak nak tengok flight ke bandung lagi untuk hujung tahun. So sampai di sini dahulu. Selamat bekerja untuk semua.

No comments: